SollBrands

SollBrands is een duurzame merken agentschap met een “no-nonsense” mentaliteit. We werken uitsluitend samen met merken en leveranciers die duurzaamheid in hun DNA hebben.

Duurzaamheid is momenteel een steeds belangrijker topic onder consumenten, en het portfolio van SollBrands is een extra stap op het pad dat naar verduurzaming van onze keuken leidt.

Duurzame keukenartikelen zijn tegenwoordig niet saai en kleurloos. Integendeel, ze zijn kleurrijk en op hun eigen manier “sexy”. Dit maakt het portfolio van SollBrands erg interessant voor klanten die een onderscheidend assortiment willen aanbieden.

Belangrijke selectiecriteria voor nieuwe merken zijn: duurzaamheid, functionaliteit, hoogwaardige materialen en kwalitatieve, mooie producten.

SollBrands is geen “standaard” agentschap, maar biedt verschillende disciplines en oplossingen voor merken en B2B-klanten. Merken en leveranciers worden op een creatieve manier in de markt gezet en een breed scala aan mogelijkheden geboden om op de “lokale” markt te groeien. B2B klanten wordt, door de ruime expertise, naast een gevarieerd portfolio ook een verscheidenheid aan diensten geboden.

Het doel voor SollBrands is om een kwalitatief hoogstaand “merken huis” te creëren met verschillende disciplines, ‘Home & Living’ – ‘Kitchen & Dining’ – ‘Outdoor & Garden’ – ‘Office & Stationary’ – ‘Gift’ en ‘Toys’, waarin duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit centraal staan.

Martijn

SollBrands wordt gerund door Martijn Sollman. De keuze voor SollBrands is een voor de hand liggend bedrijfsnaam met een achternaam zoals die van Martijn. 

Martijn werkte de afgelopen 8 jaar in België en Nederland als sales agent voor gerenommeerde merken zoals ‘KitchenCraft’, onderdeel van ‘Lifetime Brands’, en ‘Scanpan’ en heeft hiermee ruime expertise opgebouwd.

Door zijn instelling en voorkomen is Martijn een sales agent die anders is en denkt dan een willekeurige sales agent. 

Een enkeling uit de branche geeft hem wel eens de bijnaam “surferboy” wat gezien Martijn zijn voorkomen en hobby’s niet gek is.

Als Martijn niet met SollBrands bezig is, is hij, meestal met zijn gezin buiten in de natuur. Bij voorkeur op het strand waar hij op een steenworp afstand vandaan woont. En waar hij zijn grootste hobby; surfen uitoefent. 

Naast zijn bedrijf SollBrands en zijn gezin, heeft Martijn een grote voorliefde voor verschillende “extreme” sporten, reizen, architectuur & design en ambachtelijke houtbewerking.

De duurzame koers die Martijn met SollBrands vaart is logisch gezien zijn manier van leven en hobby’s, welke hij ook in de toekomst nog lang zo wil doen. “Een beter milieu, en duurzaam leven, begint bij jezelf” is de juiste slogan voor Martijn en zijn bedrijf SollBrands.

Martijn Sollman van Sollbrands Agency portretfoto